OVER MORIMURA BROS. (EUROPA) B.V.

MORIMURA BROS. (EUROPE) B.V. is gevestigd in de provincie Noord-Holland in Nederland en werd opgericht in november 1988. Het maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van de Japanse handelsonderneming MORIMURA BROS., INC.

Morimura vindt zijn oorsprong in Morimura Gumi, een pioniersbedrijf in de buitenlandse handel van Japan, dat in 1876 werd opgericht. Na succes te hebben geboekt met de export van aardewerk en porselein naar de Verenigde Staten, breidde Morimura Gumi zijn activiteiten uit en werd het ene nieuwe bedrijf na het andere opgericht, waaronder NORITAKE CO., LIMITED, TOTO LTD., NGK INSULATORS, LTD., en NGK SPARK PLUG CO., LTD. De bedrijven hebben 's werelds grootste keramische ondernemingsgroep buiten de binnenlandse markt tot stand gebracht.

Samen met onze ervaren en betrouwbare partners leveren wij producten van hoge kwaliteit aan onze klanten over de hele wereld.
MORIMURA BROS. (EUROPE) B.V. is een expert in het leveren van Elektronica materialen (pasta's & poeders), Functionele & Industrieel Chemische materialen (harsen, coatings & films) alsmede Smaak / Geur ingredi├źnten en Voedingsmiddel materialen.
Wij exporteren ook een breed gamma metalen naar Japan voor de automobiel-, lucht- en ruimtevaartindustrie en de medische sector.
Daarnaast leveren wij diverse speciale producten die unieke oplossingen bieden voor gespecialiseerde markten/toepassingen.

Wij respecteren de Europese regelgeving en eisen dat verschillende materialen REACH-geregistreerd zijn, dat leveranciers ISO-gecertificeerd zijn en dat onze klanten veiligheidsinformatiebladen en analysecertificaten krijgen bij de levering van onze producten.

Neem een kijkje op onze website en neem contact met ons op door ons te bellen of een e-mail te sturen.
Met onze bekwame raad en bijstand kunnen wij u helpen de meest geschikte materialen te vinden die u doeltreffend zullen helpen bij de creatie van uw product / diensten.

PRODUCTEN

  • Elektronica Materialen, Keramiek & Halfgeleiders
  • Chemische producten / Grondstoffen voor chemische producten
  • Smaakstoffen/geurstoffen & voedselproductmaterialen
  • Metalen
  • Ruimtevaart
  • Speciale producten

page top